Забавни препоръки , с които не сте били запознати относно летните гуми

Забавни препоръки , с които не сте били запознати относно летните гуми

Съществената важност на летните гуми

Не буди съмнение , че летни гуми са една от най-важните съставляващи части на колата и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се държи на улицата – летните гуми имат необятно многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените свойства . Практиките дават представата , още много купувачи търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят модерен сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат подменени .

Специалистите от Летни гуми ООД сме тук за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме тук , за да ви представим безброй елитни избори, и то на достъпни цени, също така и комфорта по най-удобния и постижим начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки един от автомобилните ни сервизи, ситуирани на територията на България.

Летни гуми Syron – главни привилегии

Съществено предимство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се ограничава евентуалността за зараждането на аквапланинг или казано по-опростено , т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с значително ограничени равнища на звук, лукс при каране , сцепление и поведение в завой. Сигурността на шосето е най-ценното нещо, от което има нужда един шофьор. В допълнение , SYRON са от онези фирми, които вместват в собствените си модели модерната методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се изстудява като една оригинална защита против нейното загряване . Изводът от това е, че летните гуми механически стават използваеми за още по-сериозен пробег и солидна трайност даже и при управление с сериозна скорост.

Разнообразие от летни гуми 1
Разнообразие от летни гуми

Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три възлови надлъжни проводници над предпазителя, които оптимизират отводнението и возенето по незасъхнала настилка. Тези летни гуми имат плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което ограничава звука и намалява съпротивлението при търкаляне. В допълнение , дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така оптимизира сцеплението при неизсъхнала настилка. Заключващите се плоскости по централни ребра на свой ред подобряват солидността при голяма скорост и смаляват съпротивлението при търкаляне. Ключовите превъзходства на летните гуми на SYRON BlueTech са дългия пробег, ограниченото консумиране на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и доброкачественото сцепление при сухи и неизсъхнали пътни настилки . Летните гуми осигуряват необходимата продуктивност при  всички без изключение режими на експлоатация .

Най-предпочитаните летни гуми 2
Най-предпочитаните летни гуми

Летни гуми от производителя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират доста по-задоволително износване на предпазителя и по-кратковременен спирачен път на сухи и незасъхнали пътни настилки , спомагайки на водачите да държат под контрол ситуацията и да се радват на пътуването . Системата Active braking на тези летни гуми подобрява допирната повърхност и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. Допълнително , съвременната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват усъвършенствано сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и едновременно олекотена. Гамата съдържа 41 типа от 17 до 20 инча.

Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те притежават обширни улеи за отстраняване на водата и тръби по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този разновидността летни гуми включва допълнително висок скоростен индекс и развита трайност на вътрешната структура, като гарантира запас от сигурност при неблагоприятни условия .

Летните гуми Cross 1 Plus – сигурност за вас и вашето семейство

Летните гуми Cross 1 Plus притежават по-стабилна смес на предпазителя и вече обговорената методика за допълнително изстудяване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Системата на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за значителна скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани пътни настилки .

Намерете летни гуми 3
Намерете летни гуми

Летни гуми SYRON – богата гама

Видовете за леки и 4х4 летни гуми на марката SYRON обхваща три отделни вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни факти относно доставчика Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са иновативните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват прекрасно сцепление и подвижност и обезпечават по-бързо изминаване по пробната отсечка. Тези летни гуми съставени са от смес на предпазителя със смола за по-успешно сцепление на сухо и навлажнено ; по-обемни външни рамена за по-качествено сцепление в завой; скъсени спирачни повърхности , които намаляват спирачния път, особено при значителна скорост; гъвкава жичка на коланите, които обезпечават по-благоприятна обратна връзка с пътното платно и прецизно управление. Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, когато става въпрос за сцепление и прецизност на движението – това ги конституира като чудесен избор за ситуации , в които се налага висшо представане и скоростна реакция. Летните гуми остават предани на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират ангажимента на производителя да създава смайващо впечатление от карането . Гамата съдържа обхват от 17 инча до 21 инча.

Видове летни гуми 4
Видове летни гуми

Като за финал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на търговеца за България и ви предлагаме редица отбрани и достъпни възможности! Имайте Доверие на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите съвети за летни гуми вижте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Невероятни летни гуми 5
Невероятни летни гуми
Вижте летни гуми 6
Вижте летни гуми
Разновидности летни гуми 7
Разновидности летни гуми
Изключително качествени летни гуми 8
Изключително качествени летни гуми
Намерете най-добрите оферти за летни гуми 9
Намерете най-добрите оферти за летни гуми

Съществената важност на летните гуми
Специалистите от Летни гуми ООД сме тук за Вас
Летни гуми Syron – главни привилегии
Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech
Летни гуми от производителя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus
Летните гуми Cross 1 Plus – сигурност за вас и вашето семейство
Летни гуми SYRON – богата гама
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни факти относно доставчика Dunlop
Като за финал

Leave a Reply