Uncategorized

Разнообразие от интериорни бои и специфичните им черти

Разнообразие от интериорни бои и специфичните им черти

В търсенето на интериорни бои и измислянето на обща концепция, на първо място е препоръчително обстойно да се запознаете с пазара и какви по-точно интериорни бои можете да закупите . Какви да бъдат пространствата ви, дали лъскави с метални отражения, да бъдат сатенено нежни , пъстри ярки пастели или пък приличащи на венецианска мазилка, главна роля имат интериорните бои. Направете си план коя разновидност стени желаете . Вътрешното обзавеждане е съвкупност от изкуството мисъл за създаване на подходящи условия за живот. Точно както хората се променят, порастват и преобразяват така и постройките , в които пребивават изпитват необходимост винаги от нещо ново , на една вълна с модите . Първоначалният ход в ремонта на дома е подбора на нов тон интериорни бои за стените . Без изключения това може да бъде не просто най- видоизменящия процес , а и основната съставка за направата на свеж интериорен дизайн. Необходимо е да осъзнавате , че освен уникалните производителни идеи и качественото реализиране на плана от значителна същност е и марката на боите . Capbg от пет години внася на българския пазар италиански асортимент от бои, с утвърдено име и качество. Материалите им са разпространени в повечето вериги строителни магазини в България , а през последните две години търговските им обмени скачат двойно . Фирмата производител е в готовност да ни предложи голям асортимент за всеки вид зид .

Нововъведението в боите Енканто

Неоспорима актуалност в интериорните бои в Италия е Енканто. Направена на основна съставна единица – вода и с видоизменящи се от светлината тонове . Съвместима за употреба в голям брой пространства , заради кадифения ефект , който се получава. Боите Енканто са най-актуална модна тенденция на интериорни бои, тепърва навлизаща на българския пазар.

Разнообразие от интериорни бои 1
Разнообразие от интериорни бои

Блестящи по природа с Оточенто

Транспириращи интериорни бои, имащи в състава си смоли с метални оцветителни . Продуктът е устойчив на огън , безобиден за ползващите го и околната среда. Финалният резултата подхожда и на строго претенциозен , и на моден визуален вид. Боята Онточенто се прилага направо с валяче дори и с влажна гъба.

Декоративни бои

Утвърдена класика си остават декоративните разновидности интериорни бои. С металически си отблясък комбиниран с фин кварцов пясък се трансформира не просто във фон, а и в украшение на интериорния вид на всеки дом. Отличаваща се с висока стабилност , благодарение на пречупващите си частици. Смесения състав на боята я кара да бъде подходяща за шлайфане и полиране. Перленият ефект се допълва умело комбиниран с интериорни детайли в златисто и сребърно.

Видове интериорни бои 2
Видове интериорни бои

Измиващи се бои

Друга близка тенденция , която може да откриете в Capbg са миещите материали . Идеална покривност и бързо изсъхване я превръщат в съвместима за поставяне с машина или на ръка . Излъчва топлота и добавя завършеност на дизайна . Боята е съвместима с всички видове базови стени и съвместима за композиция с други основни бои, което би направило ситуацията разнообразна .

Класа в дизайна

Личностните ни настроения и вълнения стоят в основата както уникалността ни в живота, и в същото време характера в интериорната концепция . Потребностите на различните здания изискват разнообразни цветови гами . В хола изкарваме най-вече време с с най-близкото си обкръжение. По-светлите интериорни бои са най-препоръчвани и ползвани. Детската спалня е хубаво да бъде по-разчупен визуален дизайн. Засилените и светли тонове привличат светлината , в тази връзка ако се нуждаете от слънцето тези багри бои биха стояли безупречно във вашата стая . Разбира се там където спим , обитаваме най-дълго време от денонощието. Поради този факт е добре тоналностите да се сварват в компилация с особеностите на същността ни. Червените разцветки най-добре се индивидуализират гореща кръв, приповдигнатост и динамика. Странен избор за жилищни сгради , предпочитани по-скоро за обзавеждане на нощни клубове . Лилавото изобразява мистика , страст и духовност . Идеално приложими интериорни бои за спални помещения, в същото време и за спортни терени . Синият цвят олицетворява доверие, истина и яснота . Зеленото е олицетворение на природа , растеж и здраве. Заражда чувство за мечтателност и хармония . Страхотна боя за боядисване на дневни, работни пространства , училища. Жълтите цветове означават наслада, надежда , нирвана, светли мисли . Точно прилягащи на хора с жизнерадостно излъчване в щурите ярки тонове . Тъмните бежово кафяви бои създават класа и висок стил в дизайна на интериора.

Разновидности интериорни бои 3
Разновидности интериорни бои

Колко пласта боя са ни необходими ?

В почти всички случаи не може да бъде осъществено достигането на плътен цвят с еднократно нанасяне на боята. Почти всеки път е необходимо двукратно или трикратно нанасяне за постигане на желания интериорен цвят . За тъмните бои два пъти могат да бъдат достатъчни , а за светлите три-четири. При условие че планът за дизайна е ваш , вие сте тези които най-добре усещат как биха изглеждали добре слоевете материал.

Потърсете в Capbg

Не пропускайте момента да хвърлите едно око на предложенията на Capbg за екстериорни бои за повърхности , които са способни да довършат цялостната представа за вашия ремонт . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Разновидности интериорни бои 4
Разновидности интериорни бои
Изключително добри интериорни бои 5
Изключително добри интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 6
Огромно разнообразие от интериорни бои
Най-добрите интериорни бои 7
Най-добрите интериорни бои
Видове интериорни бои 8
Видове интериорни бои
Най-добрите интериорни бои 9
Най-добрите интериорни бои
Качествени интериорни бои 10
Качествени интериорни бои
Качествени интериорни бои 11
Качествени интериорни бои

Нововъведението в боите Енканто
Блестящи по природа с Оточенто
Декоративни бои
Измиващи се бои
Класа в дизайна
Колко пласта боя са ни необходими ?
Потърсете в Capbg

Leave a Reply