ПРОУЧВАНЕ ЗА САМИТЕ НАС ДОКОЛКО СМЕ ЗАПОЗНАТИ СЪС ДНЕШНИТЕ СМАРТФОНИ?

ПРОУЧВАНЕ ЗА САМИТЕ НАС ДОКОЛКО СМЕ ЗАПОЗНАТИ СЪС ДНЕШНИТЕ СМАРТФОНИ?

Можем ли много от нас, да преминем през своя динамичен и модернистичен ден, без смартфони? Коректен отговор на този въпрос осигурява световната статистика на общият брой употребяващи смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Числото на хората които избират смартфони разбира се расте от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., предвиждат специалистите. Последната година малко повече от 36% от жителите на планетата употребяват смартфони, на фона на 2011 г., когато този дял е просто 10. И това не е случайно , ще изложим фактори за тяхната популярност.

# ХАРАКТЕРИСТИКИ , РАБОТЕЩИ ЗА УВЕЛИЧАВАЩИЯ СЕ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

контактуване с индивидуална или професионална перспектива ;

експлоатация на разнообразни модели приложения за виртуална търговия или резервации;

събиране на емоционални спомени или преживявания ;

слушането на песни, от смартфона, ни носи настроение , заряд и приятни вибрации.

ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ОЧИ И ЛЕЩАТА НА ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните действително е е една от най-главните характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, са от значение и специалните функции, като : двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ ГРИЖЕЙКИ СЕ ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

След като го вземете , открийте калъф, пасващ идеално на вашият смартфон – това ще го запази от драскане или потенциално изпускане върху екрана . Дизайна, също е важен , закупете калъф, съответстващ на точно по вкуса ви и с него се чувствате комфортно , когато смартфона е в ръката ви;

Протектора, също е главна част от грижата за смартфона – той защитава дисплея от наранявания и понякога от леки мокрения;

Внимавайте , предпазвайте смартфона си от вода. Ако случайно , попадне по-голяма капка или го облеете, моментално махнете батерията, нека за час да изсъхне и чак след това я вкарайте на мястото и .

Един път в месеца е добре да се осъществи изпълнен цикъл на зареждане на батерията на смартфона. Или за смартфона ви е нужно зареждане на 100% и след това да оставите батерията да се разреди цялостно , стигайки до 0 и сам да изключи . Така ще съхраните живота на батерията за повече време ;

Пазете смартфона си в добро състояние – изрядното пречистване, би направило дисплея наслаждение за очите и по този начин ще изглежда още по-представително. За да направите това не употребявайте хартия, а само лека кърпичка, в противен случай , може да стане случайно надраскване на екрана;

Поставяйте смартфона си, всеки ден на едно и също място, когато сте навън. Влизайки в магазин или друга обществена сграда, бъдете на щрек при кратко оставяне, някой би могъл да ви го вземе или открадне. Ето защо , не забравяйте да използвате FindMyPhone или подобна функция, при кражба или загуба .

Изберете нашите  смартфони 1
Изберете нашите смартфони

ИЗБЕРЕТЕ ТОЧНИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Закупете вашият смартфон, според точният размер на екрана. Ако за вас е на първо място ползването на мобилния апарат с една ръка или пък сте решили , че малкият екран съвпада с вашия вкус , по-скоро търсите такъв с размери между 4,6 и 5 инча. Но ако го използвате по-скоро за гледане на филми , концерти или забавни игри, то по-пълноценен ще бъде екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

Разновидности смартфони 2
Разновидности смартфони

ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПРЕДПАЗВАМЕ НАШИЯ НОВ СМАРТФОН?

Ще ви изредим няколко основополагащи неща, които можете и трябва да предвидите , при условие, че ви се ще да пазите новия си смартфон и той да функционира по-издържано и за голям отрязък от време.

КАКВИ БИ БИЛА ИСТИНСКАТА ЕФЕКТИВНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в днешни дни е един олекотен адаптивен компютър, със свой процесор, памет и прекрасен дисплей, върху който можеш да се натъкнеш на каквото ти е потребно . Независимо от предпоставката къде сме, ни се разкрива да опцията установим , че всички фактически “живеят в“ самртфона си и във всеки един момент издирват нещо, може би себе си. Самата дума смартфон е словосъчетание от английските smart и phone, като първата означава : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – което истински изрядно пасва на критериите на самртфона. Сега е момента изброим основните ползи от смартфона:

Водим разговори с приятели и роднини, случва се с продължителност часове или по работа търсим наши колеги ;

Подчертаваме интернет присъствието си , използвайки социалните мрежи, следователно сме постоянно на гребена на вълната с последните мероприятия , статии и споделяния ;

Повече и повече смартфоните са полезни и в офиси на фирми, за ефективна работа ;

Ако сме отегчени от ежеминутните ангажименти , заедно със смартфона си, веднага и без усилия „преминаваме“ в любимото ни приложение , готови да чуем обичана музика ; да отидем в паралелна реалност , отдавайки се на разтърсващ филм; да се отпуснем с хумористично предаване или поне за кратко да се „прелеем“ в буквите на завладяваща книга .

Смартфоните са пръв съветник , в случай, че сме гладни , без значение колко е часа .

След като искаме да си направим селфи, имаме любим момент от мястото на събитието ;

Преносимите ни компютри са по- тежки , от смартфоните, които не само са удобни , но пасват на джоба на дънките ни.

Информация за смартфони 3
Информация за смартфони

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ИЗДЪЖАНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не се спирайте на смартфон, с батерия, траеща с батерия, която издържа по-малко от 10 часа. В онлайн магазина на ООД, е възможно да прегледате лист от смартфони, специално тествани за дълготраен „живот“. Така ще изясните за себе си, кое устройство ще ви осигури защитеност и спокойствие – едно зареждане , за няколко дни.

Нашият каталог с  смартфони 4
Нашият каталог с смартфони

КАКВА РОЛЯ ПРИТЕЖАВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА КЛИЕНТА

Има две основни операционни системи при смартфоните – Android и iOS. Ако имате желание лесно да управлявате телефона си и да получавате най-актуалните актуализации на вашият софтуер, iOS е добър избор. Ако ви е необходима, по-голяма сигурност и индивидуалност, Android ще ви подсигури това.

ИЗКУСТВО ОТ ЦВЕТОВЕ ИЗВИРАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Относно дисплея на смартфоните от съществено значение е качеството на цвета и яркостта, а не само разделителната им способност. Ако се вгледате , колко ярък е панела, това ще е показател и за наситеността на тоновете – AMOLED панелите изпреварват LSD, по тези параметри . Плюсът на новите смартфони е, че те притежават висок, динамичен диапазон – HDR, проявяващ още повече наситеност.

Най-добрите на пазара смартфони 5
Най-добрите на пазара смартфони

МЯСТОТО ЗА ИЗБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И ПОТРЕБНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ

Вижте страницата на ООД и посочете смартфона, вписващ се с начинът ви на живот и потребности . Практичен, удобен и с красив външен вид е вашият смартфон, с който се чувствате в кожата си . Вижте още секциите в сайта ни пълни с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Качествени смартфони 6
Качествени смартфони
Намерете смартфони 7
Намерете смартфони
Голямо разнообразие смартфони 8
Голямо разнообразие смартфони
Типове смартфони 9
Типове смартфони
Намерете смартфони 10
Намерете смартфони
Най-добрите на пазара смартфони 11
Най-добрите на пазара смартфони

ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ОЧИ И ЛЕЩАТА НА ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ ГРИЖЕЙКИ СЕ ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ИЗБЕРЕТЕ ТОЧНИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПРЕДПАЗВАМЕ НАШИЯ НОВ СМАРТФОН?
КАКВИ БИ БИЛА ИСТИНСКАТА ЕФЕКТИВНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?
КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ИЗДЪЖАНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
КАКВА РОЛЯ ПРИТЕЖАВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА КЛИЕНТА
ИЗКУСТВО ОТ ЦВЕТОВЕ ИЗВИРАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
МЯСТОТО ЗА ИЗБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И ПОТРЕБНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ

Leave a Reply