Uncategorized

Мезотерапията – съвместима технология за цялото тяло

Мезотерапията – съвместима технология за цялото тяло

Стандартно технологиите по мезотерапия представляват два вида – за лице и за тяло. Като мезотерапията за лицето е подходяща към обогатяване и стимулиране на вашия лик, дарявайки ѝ по-добър и прекрасен външен вид. Освен това, мезотерапията за тяло включва и други ценни качества, в това число активизиране намаляването на мастните натрупвания. Най-добре в редовете, които следват да научим важните факти, които да знаете за двата вида мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – въпросната мезотерапия е създаден за лицето ви, областта на гушата и деколтето. Най-важното е да предостави на тези зони важните витамини и минерали . Нима е необходима мезотерапията за вас? Трябва да сте наясно, че с годините по кожата се заформят доста белези на стареене. Такива белези представляват принципно увисване на кожата, недостиг на нейната свежест, подмяна на нюанса и, уви, формиране на бръчки. Мезотерапията ще ви бъде от помощ да избегнете подобни нежелани резултати и да спасите свежия и хубав външен вид на вашето лице. Последиците от употребата на мезотерапията за лице съдържат качествено подобряване на вида на кожата, лишаване от дребни бръчки, заедно с изчистване на досадните торбички и тъмни петна около очите. Това е дребно чудо, помагащо на всяко лице да изглежда приблизително до младо.

2. Мезотерапия за тяло – както стана ясно, мезотерапията за нашите тела е по-различна от първия вид по своя смисъл и насоки. Тя служи основно към намаляване на „паласките“ и постигане на съответната част от вашето тяло в исканите размери. Именно този процес става чрез въздействие върху алфа – и бета – рецепторите на клетките на мастните тъкани. Нека да ви обясним максимално простичко как точно функционират споменатите по-горе рецептори. Може би знаете, че същите рецептори служат за начална и крайна точка за мазнините. Всъщност през алфа – рецепторите въпросните клетки взимат мазнини на склад, докато бета – рецепторите ги използват ако имаме нужда от по-голямо количество сили . Именно в тези моменти се притича на помощ мезотерапията като практика. Вмъкнатите чрез мезотерапията необходими субстанции стимулират дейността на бета – рецепторите за да се постигне изкарване на мазнините и ,разбира се, редуцират повторното завръщане на мазнини в съответните клетки чрез алфа – рецепторите. Ето как се осъществяват редица очаквани за нас качества. В съответствие със зоната на приложение на мезотерапията, въпросните метани резултати е възможно да притежават намаляване и оформяне на коремчето, краката, областта на задните части или областта на ръцете. В допълнение, чрез мезотерапията ще се стигне до заличаване на целулита и смъкване на обиколките на тялото. Вече знаете, че, ако се стремите към готино и релефно тяло, мезотерапията ще ще спомогне за осъществяване на поставените цели.

Мезотерапия – нашите полезни съвети

Представяме ви няколко препоръки за случаите, в които ще сте на мезотерапия. Тези препоръки се отнасят до това какво е необходимо и какво не трябва да се реализира непосредствено преди и след мезотерапията, паралелно с шансовете за най-голямо удължаване на последствията от инжектирането. Представяме ви най-важните ни напътствия към всички, доверили се на мезотерапията:

– изключително при лекари – ето го първия и всъщност най-добър съвет, който касае мезотерапията, който да не пренебрегвате. Мезотерапията е задължително да се прави задължително в при лекари специалисти или клиники, специализирали в тази сфера. Не се подвеждайте от факта, че всичко става без никакви затруднения. Запомнете, че говорим за вашият външен вид и здраве, и не ви съветваме да се предоверявате на недоказани специалисти.

– максимум информираност – не се колебайте да задавате въпроси и да поискате максимално много информация за практиката по мезотерапия, която трябва да ви бъде приложена, и съдържащите се в нея ингредиенти. Колкото повече знаете всичко което ще се случи, най-добре. Препоръчително е да поискате информация какви точно продукти ще ви инжектират. Поинтересувайте се дали субстанциите са купени от фирмата производител или оторизирани подизпълнители, а също и какъв е гаранционният срок за качеството им. При положение че технологията по мезотерапия реално се реализира в аналогия с водещите настоящи норми в тази област, хората, с които разговаряте, няма да имат нищо против да са максимално изчерпателни в отговорите на всеки въпрос.

– не се подлъгвайте по разходите за мезотерапията – в случай че ви намекнат за успешна мезотерапия на цена, която е твърде ниска спрямо другите в сферата, обмислете дали рискът е оправдан. Всички ние ви молим да не правите никакви компромиси с качеството на процедурата по мезотерапия, защото това по-късно би могло да води до изникване на изненадващи и дори опасни последици за вас и вашата кожа.

– буквално преди мезотерапията – знаесе за определени субстанции, за които трябва да не се ползват буквално преди реализирането на процедурата по мезотерапия. Казвайки „директно“ в този контекст имаме предвид пълни 24 часа преди самата практика. Какви точно са тези забранени за вас субстанции? За такива представляват аспирина и всички аналогични съдоразширяващи елементи, както и различните видове алкохол. В някои случаи взимането на непрепоръчителни вещества преди мезотерапия предизвиква гадни последици за вашето здраве.

– непосредствено след мезотерапията – след правене на манипулацията по мезотерапия, също е нужно следването неписаните правила и смислени решения. В началото, в период от няколко часа след мезотерапията недейте да се гримирате. Ползването на вана или душ и също така измокрянето на третираната област повторно е опасно. Втората ни препоръка към всеки човек е за малко по-дълъг период от време, или с други думи две денонощия или пълни 48 часа след извършване на практиката по мезотерапия. Внимавайте в посоченото време да не ходите на тренировки или правите интезивни физически упражнения , които ще доведат до пигментаци на лицето, както и да не ходите на каквито и да е процедури с топлина сауна, парна баня.

– осигурете си устойчиви реакции – както вече казахме, достигането до продължителни последствия от манипулацията по мезотерапия много зависи от вашите персонални дейности и обичаи. Удължаването на ефекта от мезотерапията е пряко свързано със спазването на специални хранителни диети, запазването на тялото във форма и , разбира се, стриктен здравословен начин на живот. За да разберете повече в посока по-добрите практики след извършване на процедурата по мезотерапия, се обърнете към вашия специалист.

Повече за  мезотерапия 1
Повече за мезотерапия

Какви са рисковите моменти за доверяване на мезотерапия?

Както за общо взето всички/ за повечето сеанси, за мезотерапията също така са ясни няколко противопоказания. Касаят се конкретно за определени ситуации: износващи бебе и жени, които кърмят, които страдат от рак и получаващи често сърцебиене или изпадане в безсъзнание. При тях не е ок залагането на мезотерапията като сесия. Също така се ясни и някои други случаи, за които непременно трябва да обсъдите с вашия специалист. Това са познати алергии или пък провеждано лечение със вещества със съдоразширяващи свойства. При положение че се отнасят до вас, разкажете ги на лекаря, за да може да обмислите дружно възможностите и заплахите при възможно доверяване на манипулация по мезотерапия.

Препоръки за мезотерапия 2
Препоръки за мезотерапия

Как е възникнала мезотерапията

Преди да поговорим цялата информация за всички плюсове и качества на мезотерапията, ще ви запознаем съвсем накратко с старта на нейното първото излизане и увеличаване. Като техника мезотерапията е анонсирана и вкарана в употреба през 1952 г. от Мишел Пистор, популярен в същия период френски лекарски специалист. Истината е, че срещането на мезотерапията идва непредвидено. При Пистор се появява човек с астматичен проблем , имащ нужда от спешна медицинска помощ. Тогава обаче лекарят не притежава подходящите инструменти. Затова той взима решение да мисли бързо, за да спечели малко време. Лекарят вижда стара почупена спринцовка с 4-милиметрова игла и слага нужния медикамент. Смутът му е страхотен, в мига, в който човекът не просто се подобрява, а и няма и спомен от пристъпа. В този момент медикът споделя постижението си на Карно, който е негов колега. Двамата заедно реализират различни проучвания, с чиято помощ се ражда специални терапевтични игли с дебелина 4 мм , които се въвеждат при прилагане на мезотерапия.

Минават обаче повече от 30 години, преди мезотерапията категорично да бъде припозната за дейност на медицината с традиции. Събитието е факт през 1987 г. чрез Френската Медицинска Академия. Първо мезотерапията се прилага най-вече при успокояване на спортни наранявания или ревматизъм. С времето практиката намира мястото си и в естетичния сектор като средство за регенериране на нашата кожа, борба с липсата на коса, ограничаване на целулита, лишаване от натрупаните мазнини в някои проблемни зони от телата ни и т.н. Смисълът на мезотерапията и безспорните облаги, които дейността дава на пациентите, бързо засилват безупречната ѝ репутация. Не след дълго тази популярност излиза от френската държава и се налага в редица европейски пазари. И стигам до днес, когато вече мезотерапията е редовно предпочитана практика за обновяване на кожата навсякъде по света. Сигурните отлични резултати, безболезнеността и странични неприятности след извършване на дейността, правят мезотерапията дълготрайно неделима с бъдещето и еволюцията на медицината за разкрасяване.

Информация за мезотерапия 3
Информация за мезотерапия

Действително ли сесиите по мезотерапия не болят?

Истина, техниките по мезотерапия са напълно безболезнени на вас. За да повярвате , се сетете какво фактически е същината на мезотерапията. Абсолютно нищожна инжекция, с която в вашия организъм се слагат полезни и захранващи вещества справящи се с най-често срещаните проблеми с кожата – от остаряване и умора, до акне, всякакви петна и поява на цветни петна. Така че в действителност няма защо да се притеснявате. Техниката по мезотерапия изрично не е обвързана с появата на усещане за болка или усещане за дискомфорт. Всичко, което може да усетите, по-скоро е леко боцкане или парене в третираната зона.

Най-добрите оферти за мезотерапия 4
Най-добрите оферти за мезотерапия

На колко процедури по мезотерапия трябва да спрем?

Обикновено процедурите по мезотерапия се случват в съвкупност от по 2-3 за лицето и 4-10 телесни . Ясно е, най-точният сбор на мезотерапевтичните техники е обвързан сериозно от личните ви характеристики и различия. Времевият диапазон за отделните процедури по мезотерапия може да се изменя в рамките на 3 седмици. След свършване на съответната сесия по мезотерапия с вече уговорените на брой сеанси, нова сесия се прави най-малко след 6 месеца. Сериозно изговорете с човека, когото сте избрали сумата на сесиите по мезотерапия и исканите финални резултати. После се разберете за система за извършването им, която да кореспондира както на вашия личен график и предпочитания, така и на условията за функционалност на мезотерапията.

Разновидности мезотерапия 5
Разновидности мезотерапия

Мезотерапия – основни качества и употреби

Мезотерапията има редица полезни характеристики и приложимости както за лицевата кожа, а също и за другите зони на тялото ни. Стартирайки от цялото освежаване на кожата и забравяне за фините бръчици и линии, и приключвайки с заличаването на целулита и намаляването на най-мазнинните области в тялото. В следващите параграфи ще видим едно по едно всички важни приложения на мезотерапията, показвайки най-отпред характеристиките ѝ, действия и плюсове за кожата ни. Е , време е да започнем:

– мезотерапия: терапия за подмладяване – ефектът на мезотерапията да прави човешката кожа по-млада до голяма степен е свързана с хиалуроновото вещество. Какво всъщност представлява тя? Какво е тя? Но какво реално е тя? Какво точно е тя? Но какво е хиалуроновата киселина Тази субстанция е цялостно естествена съставна част, синтезираща се от нашия организъм. Нейните безспорни свойства са да овалжнява кожата, да подобрява еластичните ѝ качества и да възспира процесите на отпадналостта. С напредването на възрастта на всички нас обаче процесът на синтез на киселината с хиалурон намалява значително и е необходимо регулярно да се допълват още и още количества от нея чрез различни процедури. Подобна активност представлява точно мезотерапията. При мезотерапията хиалуроновото вещество се наслагва в проблемната част от кожатакомбинирано с другите благоприятни и подхранващи материали. И резултатите са страхотни. Благодарение на мезотерапията се гарантира тоталното регенериране и освежаване на кожата, подобряване на еластичността ѝ и възстановяване на здравословния й външен вид. В случай че ако имате проблеми с остаряла, груба и увредена кожа по лицето, мезотерапията се оказва отлична и подходяща опция за кожата на лицето ви.

– мезотерапия: кожа с проблеми с акнето – когато става дума за нашето лице, акнето също представлява много често появяващ се проблем в съвремието. Произходът за това не са просто безкрайно появяващите се проблеми с пъпките по кожата, също и труднозаличимите знаци, които си личат твърде дълго. Ако пък искате светкавично и висококачествено да се спасите от досадните знаци, то горещо ви препоръчваме да се спрете на техниката на мезотерапията. Мезотерапията представлява технологии, създадени специално за изравняване на неточностите и изтриване на следите, следствие от всяко акне. Но последното никак не е единствената ценност на мезотерапията във въпросното направление. Освен премахване на неприятните знаци, мезотерапията обещава и изравняване на покритието и по-добър тен на кожата. Освен това, мезотерапията дава резултати и като качествена профилактика срещу поредна акция на пъпки по лицето.

– мезотерапия: борба с целулит – мезотерапията върши отлична работа и за борбата и спасяването от целулит. В тази сфера мезотерапията гарантира доста по-скоростни и ефективни следствия в сравнение с непрекъснато ползваните козметични продукти, борещи се с целулита без значение какви са и откъде са. Откъде идва безспорното водачество на мезотерапията, ставайки въпрос за трудности с целулит? Правилният отговор на това питане реално е многоясен. За заличаване на целулита се налага съответните активни субстанции да влазят колкото се може по-надълбоко в дермата, намираща се под епидермиса. Това със сигурност няма как да стане разчитайки на многото антицелулитни козметики, ограничаващи своя ефект единствено до най-горната повърхност, по-конкретно епидермиса. Съвсем друг обаче е обстоятелството с мезотерапията. Групата ценни вещества, прокарани по време на действието на мезотерапията, проникват достатъчно във вътрешнистта в кожата, предоставяйки най-голям ефикасен финал за махане на целулита. Спирането на мезотерапията за спасяване от целулит категорично ще ви даде чудесни и продължителни последствия в това направление.

– мезотерапия: твърде много мазнини в проблематични зони – повечето / проблемни области при нежния пол са по-често разположени в кожата на корема, краката и седалището. Те „разклащат“ цялата женска фигура и понякога е страшно трудно да се скрият/ се спасим от тях въпреки тежки хранителни режими и изтощителни упражнения в спортната зала. В случай че при вас положението е същото, то сърдечно ви препоръчваме да изберете мезотерапията като решение за редуциране на пречещите мазнини и снижаване на цялостното тегло. Как функционира конкретната мезотерапия, „програмимрана за“ отслабване? При специалната мезотерапия в областта с проблеми се прокарва съчетание от необходими вещества, умеещи да разграждат мазнините. Мезотерапията е носител на висококачествени и дълговременни резултати в този аспект. Тя не освен че ще премахне мазнините и подобри здраве и излъчване на нашите тела, но и ще съдейства за активиране вашия метаболизъм и подобряване цвета на кожата в областта. Също така мезотерапията действа ефикасно и заедно с различни мерки за намаляване на теглото като всякакъв спорт, диетични планове и т.н. Съчетаването на мезотерапия и подобни активности ще спомогне за още по-добра резултатност по отношение на крайните резултати за тялото ви.

– мезотерапия: лекуване на стрии – стриите минават за твърде голяма трудност, който среално не е свързан само и единствено с дните по време на растежа на бебето в корема и раждането на бебето. Реално стрии има и /, разбира се, при жени, също така и при мъже , представители на всякакви възрастови групи. Какво са стриите? Те са белези, предизвикани от изключително дребни кожни разриви, които може да са с по-скоро бял, лилаво-виолетов или по-скоро розов цвят. Зоните от тялото, на които редовно се виждат, са ръцете, гърдите, корема и бедрата. Както вече споменахме, причините за поява на стриите в някои ситуации нямат нищо общо с бременеене или раждане на бебе. Тези белези възникват и при засилена и огромна загуба на тегло, както и наличие на каквото и да е хормонално нарушение. Невероятен шанс за спасение от стриите е прилагането на мезотерапия. В последно време дейностите по мезотерапия еволюираха солидно в този бранш. Вече мезотерапията е чувствително по-ефективна и успешна във връзка с скъсяване видимостта и изтриване на стриите, възстановяване кожната текстура и повишаване на защитата ѝ по натурален начин. Мезотерапията не само ще ви се притече на помощ да забравите за стриите, но и ще ви даде обещание, че несъвършенствата няма да се завърнат в близък период от време.

– мезотерапия: косопад при жени – мезотерапията работи и за благоприятно и качествено приключване с грижи с косопад. Процедурата е перфектна за употреба, без значение дали имаме добре гледана, суха или пък мазна коса. Как се осъществява всъшност мезотерапията на косата? В този случай в скалпната област се помества съчетание на полезни вещества, чиято функция е да стимулират растежа на косата и да стабилизират градежа ѝ. Многобройни са безспорните следствия , настъпили след направата на дейност по мезотерапия на косата. Първо, благодарение на мезотерапията се вижда всеобхватно възстановяване на косата относно здравословното ѝ излъчване, обемност и блясък. Освен това мезотерапията успешно провокира поникването на косата и паралелно е адекватен щит срещу появяването на бяла коса.

– мезотерапия: неприятности с петна – петната представляват поредния проблемен момент , когато става дума за кожата на лицето. Именно те носят на лицето ненормален и неприятен външен вид. При положение че не се вземат най-различни специфични мерки срещу тях, силно вероятно е да останат прекалено много време , но и да станат още повече. Мезотерапията се явява част от най-добрите и ефективни практики за отърваване от пигментациите. При мезотерапията против поява на петна се използва съчетание от важни вещества и витамини, които имат три генерални фнкции – побеляване на лицата, ревизиране на оцветяването и помощ чрез антиоксиданти. Подлагането на акция за мезотерапия допуска много да се редуцират неисканите лицеви петна, а също и да се предотврати появяването на новообразувани такива. Плюс това, с помощта на мезотерапията добиваме по-светъл и блестящ тен, оказващ задоволително влияние върху пълната ни визия и въздействие на лицето.

– мезотерапия: случаи на купероза – преди да прочетем за механиката на мезотерапията в това отношение, ще изясним какво представлява купероза. Състоянието е изменяне на съдовете на кръвта, в следствие на което по лицето се явяват отчетливи румени петна. Стандартно тези белези са в комплект с усещане за парене, сърбене и други дискомфортни осезания. С какви средства мезотерапията е полезна при поява на сходен проблем? За начало, добре е да сте информирани, че е невъзможно посредством мезотерапията да се излекува изцяло болестта. Това е причината да е необходимо да се използват професионални процедури с лазери, за които е задължително да се консултирате с личния си лекар. Мезотерапията със сигурност ще ви ви се притече на помощ силно да поправите положението на лицата ви и да намалите максимално случващото се върху вида ѝ, създадени от куперозата. Посредством мезотерапията тенът става по-светъл, а знаците на куперозата в увредените части от лицето са по-слабо забележими. Има и още. Използването на дейността по мезотерапия носи и ефект на защита, спасявайки лицето ви от образуването на пореднасъвкупност от неприятните червеникави белези.

– мезотерапия: проявление на розацея – розацеята е сходно заболяване с конкретни признаци, появяващо се по-често при зрелите жени. Какво представлява то? Факт е, че розацеята е хронично заразяване на нашите лица. При него се забелязва общо заруменяване на кожата, заедно с явяване на подути кръвоносни съдове по лицето, придружени с зачервени пъпки. Факторите за формирането на розацеята могат да бъдат от всякакво естество – от неприятности със стомашната област до повишена или намаляла дейност на жлъчния мехур и т.н. Тук пак ценното действие на мезотерапията не е свързано така с цялостно излекуване на проблема, а реално с възпиране на последствията от проблема за външния ни вид. Доверяването на практика по мезотерапия съдейства за понижаване броя на пъпки и червени кръговепо лицето, както и за припомняне на неговия жизнен и хармоничен външен вид.

– мезотерапия: болезненост и възпалителни процеси – вече казахме в параграфа „Каква е историята на мезотерапията“, като практика мезотерапията първоначално се е прилагала за премахване на най-различни силни болки и травматични състояния. Чак късно се признават полезността ѝ в медицината за красота, които днес са най-популярни. Същевременно все пак мезотерапията все още прилага редовно за заличаване на болезненост и възпалителни процеси. Реално практиката всъщност представлява една от най-висококачествените и ползотворни дейности в медицината . Мезотерапията осъществява прекрасна дейност при силна болка във всички части на тялото, постоянни болки, а и т.нар. постоянни болезнености, мъчещи човек в продължение на години. В плюс, мезотерапията става адски полезна и при ускореното и успешното подобряване от удари по време на спорт, но за това нейно приложение ще ви обясним в текста, който следва.

– мезотерапия: лечение на проблеми след спортуване и заболявания – в съвремието мезотерапията става все по-редовно оползотворявана и харесвана практика, когато става дума за всякакви удари по време на спорт и болести. Основната база за това е логична. В сравнение със сходни дейности, предлагани на пазара, мезотерапията прави възстановяването доста по-експедитивно и добро. Тази практика е чудесна за употреба при повечето от най-редовно случващите се в спорта проблеми, това са увреждания на областта на ставите, хрущялите, различни сухожилия или мускулните групи. При процесите по мезотерапия, предназначени за лекуване на спортни наранявания, се прилага комбиниране от целево сортирани полезни субстанции. Много често същите важни вещества съдържат лекарства против възпалението /лекарства с противовъзпалително действие, също така и за възстановяване на тъканта, фитопрепарати, витамини и други. Възможно е мезотерапията да е в комплект с най-различни процедури за физиотерапия, за да се засили колкото се може повече полезността за човека.

– мезотерапия: проблеми със ставите и костите – и още едно употребление на мезотерапията, обвързано със средата на класическата медицина. Мезотерапията е незаместимо оръдие по отношение заличаването на болезненост, дело на проблеми със ставите и костите. Като образце за гореспоменатите болести посочваме ревматоидния артрит, брахикардиите, остеопорозата и невралгичния ишиас. Най-голямо благотворно поведение мезотерапията оказва на хората, диагностицирани с остеопороза. При слагането на мезотерапията за тази цел в човешкия организъм се поставя комбинация от ценни вещества като витамин Д, калций и др. Те имат особеността да обновяват строежа на костта и да служат като силно обезболяващо оръдие за всички. Мезотерапията забележимо ще ограничи нежеланите симптоми, дело на остеопорозата, и ще се задейства с цел реакция на болезненото състояние.

Оферти за мезотерапия 6
Оферти за мезотерапия

Каква функция изпълнява хиалуроновата киселина в мезотерапията?

Както неведнъж споменахме в целия текст, едновременно с всички необходими субстанции, в мезотерапията се прилага и хиалурон. Хиалуроновата киселина представлява крайно подходяща възможно не изключително за мезотерапията, по същия начин и за много терапии в разкрасителната индустрия. Налице са немалко причини за това. За начало, хиалуроновото вещество е напълно естествена съставка, синтезираща се от организма ни при нормални условия. Също така тя съдържа характерни признаци спрямо поддържане на овлажняването на кожата, връщане на здравината ѝ и бавене на остаряването. Ето основните характеристики на хиалуроновата киселина, приспособяват ползването ѝ в мезотерапията толкова ефективно за всеки човек:

1. Не вреди на клиентите – хиалуроновата киселина е съставка, която се синтезира в тялото на всеки от нас. Това прави инжектирането ѝ чрез мезотерапията абсолютно безобидно. Въпросната киселина се приема необикновено безпрепятствено от нашето тяло и не води до никакви тежки алергични реакции или други странични ефекти. По каква причина реално е добре за клиента вкарването на хиалуронова киселинна субстанция чрез мезотерапия или други козметични манипулации? Факт е, че с остаряването синтезът на хиалуроново вещество, за който ви разказахме, значително се редуцира. Този факт се отразява отрицателно на образа, гъвкавостта и овлажняването на кожата. Даването на още количества киселина с хиалурон посредством мезотерапията помага за поддържане на младия вид на кожата и отърваване от различни проблеми на кожата.

2. Бързи и полезни резултати – вкарването на киселината с хиалурон в мезотерапията и разните козметични манипулации резултира в навременни и качествени следствия за пациента спрямо състоянието и външния вид на неговата кожа. Същите скоростни и полезни последствия са получавани при всякакъв вид изпълнения на киселината с хиалурон в това направление. При положение че се говори за пълноценно обновяване на кожата, по-добрата ѝ хидратация или пък заличаване на различни бръчици, хиалуроновата киселина ще работи отлично. Въпросните качества на хиалуронът я превръщат в предпочитана и прилагана в сесиите по мезотерапия. Трябва да сте убедени, че мезотерапията с киселина с хиалурон ще ви осигури мечтаните следствия и ще усъвършенства качествено цялостното излъчване на третираната кожа.

3. Постигане на качествените резултати – друго твърде ценно свойство на хиалуроновата киселина, правещо я да бъде силно подходяща за мезотерапия и още различни козметични сеанси. Качественото въздействие на хиалуронът по всяка кожа се запазва за много удължен период от време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След приключването на споменатия период, без никаква опасност може да се направи поредна практика по мезотерапия или всяка друга козметична сесия със съдържание на хиалуроново вещество, за да се запази здравият и хармоничен вид на кожата.

4. Елементарно и безболезнено приложение – за край, процесът по слагане на хиалуроновата киселина в нашия организъм е много прост и едновремнно светкавичен за клиентите. Чесо той се разполага за максимум 15 минути. Макар и да се говори за мезотерапия, филъри за бръчки по лицето или различни процедури с помощта на хиалуронова киселинна субстанция, няма наличие на силни болки или нежелани усещания за клиентите. Както разбрахте, единствено може да имате усещане за леко боцкане или затопляне на третираната област. Тези чувства доказано приключват почти веднага след приключване на сесията.

В Мезотерапия ЕООД ще сте напълно убедени в полезността и безопасността на предлаганите процедури по мезотерапия. Специалистите ни се отличават с доказани умения и сериозна подготовка в областта, а използваните консумативи за мезотерапията, са задължително на най-добро ниво. Повярвайте на Мезотерапия ЕООД и ще имате най-добри следствия по отношение на хубавия и здрав външен вид!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Особености на мезотерапия 7
Особености на мезотерапия
Видове мезотерапия 8
Видове мезотерапия
Най-добрите оферти за мезотерапия 9
Най-добрите оферти за мезотерапия

Мезотерапия – нашите полезни съвети
Какви са рисковите моменти за доверяване на мезотерапия?
Как е възникнала мезотерапията
Действително ли сесиите по мезотерапия не болят?
На колко процедури по мезотерапия трябва да спрем?
Мезотерапия – основни качества и употреби
Каква функция изпълнява хиалуроновата киселина в мезотерапията?

Leave a Reply