Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – историята на дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – историята на дрехите Jack and Jones

Знаете ли за страхотните дрехи jack and jones? А производителят , която предлага дрехи jack and jones по принцип ? Неглижирайки това, че в държавата ни тя да не е сред най-разпознаваемите, си определено си заслужава да научиш повече за нейните артикули и да намериш най-подходящите сред тях, които прилягат на собствения ти стил и начина, по който гледаш на света !

Дрехите Jack and Jones са подходящи за за всеки ден от годината

Дрехите Jack and Jones са могат да се носят през всеки ден – правят се оригинални дизайни от модерни и многообразни платове блузки с къс ръкав и ризи, в разнообразни цветове или с прибавени орнамента, популярни в съответния момент на представяне пред клиентите на линията дрехи. Именно за тази конкретна колекция дрехи Jack and Jones, фирмата упражнява дейност в близко съдружие с неголям на брой обичащи работата си доставчици , които стигат до максимално високо качество на продукта преди да стигне до пазара. С помощта съвместните им усилия , дрехите Jack and Jones се превръщат в нужни за облеклото на всеки един , подходящи за какъвто и да е повод . Дрехите Jack and Jones Premium подхождат на мъже с актуален лайфстайл и елегантен външен вид – точно такива, които се придържат към класическото облекло , но в по-съвременна и актуална разновидност .

Качествени дрехи Jack And Jones 1
Качествени дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се основават на класическа кройка и се обусловят на ослепителни облекла и модели , останали в историята като „икони“ в общественото пространство . Добре разпознаваемата класика е съчетана с тренди нотки, от актуалните трендове .

Понастоящем дрехите Jack and Jones са развити чрез пет самостоятелни линии

От основаването си до днес дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 самостоятелни линии на марката – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички тези линии имат за цел да обхванат абсолютно всички стилове , вкусове и замисли, но се различават един от друг, за да са подходящи за всички предпочитания и визии .

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, също като на най-първите дънки на бранда, се фокусират върху качествената изработка и висококачествения продукт . Те са вдъхновени от автентичния винтидж стил, създават отново избелените модели , сякаш преминали през многократни изпирания , парчетата плат , които са зашити върху основните парчета, от които е направена дрехата , подобно на кръпки. И по наименованието си , моделите дрехи Jack and Jones се отнася до един специфичен период във времето, а в изпълнението си се опитва да хване неподправената душа на дънковото облекло . Дрехите Jack and Jones от тази колекция представят първокласна изработка, прибавени специфични и единствени по рода си, сами по себе си, орнаменти, за да представят перфектната винтидж визия с вплетени в нея модерни елемента . С почит към традициите в областта , дрехите Jack and Jones Vintage Clothing представляват облекла , които ще подхождат на смелите мъжки личности , предпочитащи фенове на традиционното за него време .

Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 2
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Tech

Линията дрехи Jack and Jones Tech се старае да даде възмножно най-голям комфорт за ежедневието , без, разбира се, да пренебрегва високото качество на тъканите , които са нужни за изработката им . Именно сред тези дрехи Jack and Jones спадат предложенията за спорт на марката , които вероятно ще провокират любопитството ти! Вдъхновени от активния лайфстайл, който създава хармония между спорта, модата и функционалното облекло , дрехите Jack and Jones Tech подхождат за абсолютно всички условия на климата през пролетта, лятото, есента и зимата. Те ще бъдат подходящи за представителите на мъжкия пол, за които е важно качеството и комфорта, предпочитат спорта , но не са склонни да пренебрегнат добрата визия. Абсолютно всички дрехи Jack and Jones от тази определена линия подхождат на дейности навън и сред зеленината , а прибавените елементи са иновативни и имат за цел да те улеснят максимално , когато си в такава среда .

Намерете дрехи Jack And Jones 3
Намерете дрехи Jack And Jones

Виж и ти!

Дрехите Jack and Jones за мъже, които ще видиш в каталога с продуктите ни , са сред бестселърите на бранда, така че определено са си отвоювали чуждестранното одобрение . В тяхното число са изчистените тениски от линията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с ефирен плат от пухкав памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , подходящ за спортни активности, JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-студения период от времето са блузите с дълъг ръкав JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и разтегателни, но не дразнят тялото. Към линията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и шубите на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете марки са устойчиви към вода и защитават от вятъра, подхождат на всяка визия и имат много джобове, които са пригодени, за да побират всичко необходимо .

Качествени дрехи Jack And Jones 4
Качествени дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са познати не само в ЕС , но също така и в целия свят

Както можеш да прочетеш и в предишната ни статия, определена за марката, дрехите Jack and Jones съумяват да спечелят слава не само в страните в ЕС , но и по целия свят . Брандът поддържа сътруднически отношения с други компании , които са обединени от сходни идеи и споделящи близки ценности. Дрехите Jack and Jones са подходящи за младежите и работещи хора, като теб, които следят трендовете на модата и се стремят оутфитът им да наподобява точно на тях. Моделите комбинират класическата визия с модерните понастоящем последните писъци на модата, за да те спечелят завинаги, като последовател и верен фен.

Присвои нещо за своята визия

Съумяхме ли да провокираме интереса ти ? Искрено очакваме да бъде така ! Дрехите Jack and Jones са направени с голямо внимание към използваните материали и направените елемента , за да обхванат различните стилове и уникалната индивидуалност, която да ти се хареса и да можеш да избираш сред многото предложения . Фирмата истински си струва да бъде оценена и в България по начина , по който се е наложила и в другите страни .

Потърсете и останалите ни продукти и колекции дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 5
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones
Качествени дрехи Jack And Jones 6
Качествени дрехи Jack And Jones
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 7
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones
Оферти за дрехи Jack And Jones 8
Оферти за дрехи Jack And Jones
Най-добрите дрехи Jack And Jones 9
Най-добрите дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са подходящи за за всеки ден от годината
Колекцията дрехи Jack and Jones Premium
Понастоящем дрехите Jack and Jones са развити чрез пет самостоятелни линии
Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Колекцията дрехи Jack and Jones Tech
Виж и ти!
Дрехите Jack and Jones са познати не само в ЕС , но също така и в целия свят
Присвои нещо за своята визия

Leave a Reply