Uncategorized

хладилници

хладилници

Хладилниците – наложителни и все по-разумни

Така сме свикнали с мълчаливото присъствие на хладилниците у дома, затова често забравяме колко са важни всъщност те и се досещаме колко са ни нужни в мига, когато се случи повреда. Тогава първо се поддаваме на гнева, после се паникьосваме, и финално се съгласяваме, че нито сме се грижили хладилниците си, нито сме сме се обезпокоили , виждайки „знаците“,, които са давали, че нещо се е развалило. Е, рано или късно купувачите си взимат нови хладилници. В случай че точно в този момент сте в тази важна ситуация, екипът ни е насреща, за да ви помогнем през всички стъпки за вземане на хладилници, до разглеждането на всеки детайл и купуването по електронен път.

При положение, че ви трябват чисто нови хладилници, професионалният ни екип винаги ше ви е от полза . Даваме началото, за да ви представим няколко интересни неща.

Какви са необходимите градуси за да работят хладилниците

Интересували ли сте се каква трябва да е температурата в кухнята, например, за да се допусне хладилниците, намиращи се там, да служат максимално добре? Ето го отговора – идеално е температурната граница да е е между 10 и 30 градуса по Целзий. В тези случаи хладилниците „преживяват“ идеално и съответно са с най-висока ефективност.

хладилници 1 Голямо разнообразие от
хладилници

Как се размразяват хладилници

В повечето случаи всички хладилници разчитат на технология, която им помага да се размразяват сами . Това се случва с помощта на специализиран отвор, по който изтича водата и се излива в точно определено легенче, а след това става на пара. Ако ви се иска, можете да почиствате отвора и купичката, за да съдействате за по-дълготрайния живот на вашите хладилници.

Как действат филтрите на сайта на Top Market за избиране на хладилници

Ето ви бързо въведение, с помощта на което да разберете как да направите по-прецизно каквото търсите в целия списък „хладилници“ по такъв начин, че да откриете исканото от вас, без да бъдете „затрупани“ от ненужни резултати. В лявата колона ще откриете много опции, чрез които да започнете първоначалното филтриране на пълния списък с хладилници, които имаме. А те са именно „Производител“, „Гаранция“, „Енергиен клас“, „Цвят“, технология „NO FROST”, “Хладилник тип“ и „Цена“. Притежавате неограничена възможност да изберете, което ви е полезно, за да получите по-прецизен резултат. След като сте достигнали до стадия, който ви удовлетворява, вижте към различните падащи менюта, като чрез тях можете да наредите резултата за хладилниците по позиция, име и цена, да се визуализират във растящ или намаляващ ред, както и колко артикули да виждате на една страница. Всичко това е направено с мисълта – каквито и атрикули да ви трябват – хладилници, мебели и т.н., да имате възможността да подредите всичко, което се е получило спрямо специфичните ви нужди. Сигурни сме/ Убедени сме, че това е голям плюс на магазина в нашия сайт, а всички, които са пазарували от нас, биха потвърдили това.

хладилници 2 Голямо разнообразие от
хладилници

Топ шест храни, които да не слагате в хладилници

Уви, свикнали сме да държим всичко в хладилниците, става ясно, че съществуват продукти, за които е по-добре да останат отвън. Е, в случай че бихме искали да съхраним свежия вид и всички полезни качества. Проучихме темата и ви даваме списък с шест от тях, които винги слагаме в хладилниците, но за които е по-хубаво да са на стайна температура. Говорим за следните храни:

1. Салата с подправки – случва се да изядем по-малко салата. И редочно, за да не отиде в кофата, ни хрумва да я приберем в хладилниците. Грешка! Ако направим така, свежестта ѝ ще изчезне, а и има опасност да усмърдим хладилниците гадно.

2. Домати – в случай че цените всички хранителни качества на доматите, и на вкусовите им качестват, не ги съхранявайте в хладилниците, а ги оставете отгоре.

3. Домашен хляб – факт е, че хлебните продукти, прибрани в хладилниците, изсъхват много по-бързо.

4. Авокадо – ако не е в хладилниците, авокадото ще зрее правилно и ще се задържи свежо повече време.

5. Чесън – мястото на чесъна не е в хладилниците, а някъде, където е проветриво.

6. Мед – по-добре пренесете всички опаковки мед от хладилниците и ги приберете в някой шкаф.

хладилници 3 Голямо разнообразие от
хладилници

Имате нужда от хладилници или други артикули? Обадете ни се в този момент!

Всички от нашия екип винаги ще отговорят на вашите въпроси или ще ви помогнат да направите своя избор сред хладилниците. Ако не можете да вземете решение кой от харесаните от вас хладилници да си закупите, не сте убедени какви са превъзходствата им ставнени с другите или просто искате да изясните някакви неясноти, изобщо не се чудете, а ни се обадете. Съществуват най-различни начини – вие решавате. За неясноти по отношение на хладилници или всякакви други артикули можете да ни намерите на телефон 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg, а ако мислите, че всичките ви въпроси са за отдел Мебели – телефон: 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli.

Щом като хладилниците са ценни, вече са енергоспестяващи и някои дори са смарт джаджи , препоръчително е всички хора да преразгледаме каква ни е нагласата към тях. Добре е да схванем необходимостта от висок клас хладилник и полезните страни за животите ни, които носи той. Погледнете хладилниците в Top Market и си изберете този, който ви е допанал. Не забравяйте да видите и нашите:

спални комплекти
уреди за вграждане
секции
модулни кухни
кухненски комплекти
матраци
готварски печки
бойлери
инструменти

хладилници 4 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 5 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 6 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 7 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 8 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 9 Голямо разнообразие от
хладилници

Хладилниците – наложителни и все по-разумни
Какви са необходимите градуси за да работят хладилниците
Как се размразяват хладилници
Как действат филтрите на сайта на Top Market за избиране на хладилници
Топ шест храни, които да не слагате в хладилници
Имате нужда от хладилници или други артикули? Обадете ни се в този момент!

1 Comment

  1. Интериорният дизайнер обръща внимание на детайли, които откривате с години. Всички ние желаем красив и функционелен дом, в който да се чувстваме уютно и спокойно, да можем да се отпуснем и наистина да се насладим на спокойна и приятна атмосфера след дълъг работен ден. Всеки избор на дизайн, който правим, има чувствен ефект върху нас. Ние от Studio Interio с готовност ще постигнем желания интериор, разпределение и декориране на вашето жилище или бизнес пространство. За нас няма малки проекти. (Studio Interio) Интериорен дизайнер!

Leave a Reply