Uncategorized

летни гуми

летни гуми

Летни гуми от – Autobox

Не буди съмнение, че летните гуми са една от най-ключовите съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на пътната настилка – летните гуми се радват на голямо разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на определените отличителни белези. Наблюденията дават представата, още много купувачи търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят модерен сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми Syron – възлови преимущества

Главно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че всъщност с тях подчертано се редуцира евентуалността за появата на аквапланинг или казано по-опростено, т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава, тъй като летните гуми на SYRON са с значително ограничени равнища на звук, лукс при управление, сцепление и поведение в завой. Сигурността на улицата е най-ценното нещо, от което има потребност един шофьор. В допълнение, SYRON са от онези компании, които включват в индивидуалните си модели новата методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се охладнява като една оригинална защита против нейното нагряване. Последицата от това е, че летните гуми механично стават използваеми за още по-продължителен пробег и солидна здравина даже и при управление с голяма скорост.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON – видове

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на производителя SYRON обхваща три специфични вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те включват широки цеви за отстраняване на водата и цеви по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този вид летни гуми се състои от допълнително голям скоростен индекс и уголемена твърдост на вътрешната конструкция, като обепечава запас от защитеност при неблагоприятни обстоятелства.

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират значително по-задоволително изхабяване на предпазителя и по-краткосрочен спирачен път на сухи и влажни пътни настилки, съдействайки на водачите да контролират ситуацията и да се радват на приключението. Технологията Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхност и сцеплението при спиране, редуцирайки спирачния път. При това, модерната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават оптимизирано сцепление по време на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и същевременно олекотена. Гамата включва 41 размера от 17 до 20 инча.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са модерните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те демонстрират чудесно сцепление и маневреност и гарантират по-бързо изминаване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми състоят се от смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и неизсъхнало; по-мащабни външни рамена за по-доброкачествено сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които ограничават спирачния път, главно при голяма скорост; еластична жилка на коланите, които гарантират по-качествена обратна връзка с улицата и прецизно каране. Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, когато става дума за сцепление и прецизност на движението – това ги ситуира като превъзходен избор за ситуации, в които се изисква висшо представане и скоростна реакция. Летните гуми остават лоялни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират обещанието на компанията да създава вълнуващо впечатление от шофирането. Гамата обхваща размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Ние от АutoBOX сме тук за Вас

Ние от AutoBOX сме наоколо, за да ви дадем редица сериозни алтернативи, и то на достъпни цени, също така и свободата по най-удобния и постижим начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от оторизираните ни сервизи, ситуирани на територията на цялата страна.

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три възлови надлъжни цеви над предпазителя, които оптимизират отводнението и движението по навлажнена настилка. Тези летни гуми имат плоскости на ламелите с различна дълбочина, което смалява звука и намалява съпротивлението при търкаляне. Независимо от това, дизайнът на тръбите на раменната част на летни гуми BlueTech отстранява водата и също така оптимизира сцеплението при влажна настилка. Затварящите се плоскости по средните ребра от своя страна оптимизират солидността при голяма скорост и съкращават съпротивлението при търкаляне. Важните превъзходства на летните гуми на SYRON BlueTech са продължителния пробег, оскъдното използване на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и влажни улици. Летните гуми обезпечават необходимата производителност при всички режими на експлоатация.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus

Летните гуми Cross 1 Plus съставени са от по-плътна смес на предпазителя и вече обговорената технология за вторично изстудяване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Конструкцията на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за голяма скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани пътни ленти.

В заключение

Ние от AutoBOX сме представители на производителя за България и ви предоставаме изобилие от отбрани и достъпни оферти! Имайте Доверие на офертите на AutoBOX! Освен идеите ни за летни гуми разгледайте още: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми от – Autobox
Летни гуми Syron – възлови преимущества
Летни гуми SYRON – видове
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Ние от АutoBOX сме тук за Вас
Летни гуми BlueTech
Летните гуми Cross 1 Plus
В заключение

3 Comments

Leave a Reply