Uncategorized

детски рокли

детски рокли

Пролетно настроение в актуалните за сезона за детски рокли

Готови сме да ви покажем току-що излязлата серия детски рокли на „Точици“ , направена от леки и комфортни десени ставащи за всекидневни игри , както и за изискани поводи . Пъстротата на фрагментите ще ви накара да попаднете в фантастичен свят от приключения и да заобичате пролетните детски рокли.

Къде ще можем да ги намерим ?

Поредица от магазини в в територията на цяла България и интернет страницата за пазар дават богат набор от стоки за детския външен вид от 0 до 14-годишна възраст, и разбира се играчки, подпомагащи интелекта в хода на забавленията . Бихме могли да попаднем на всичко каквото търсим – от бельо, спално облекло и спортни дрехи до ексцентрични детски рокли и костюми допълващи се с актуалните акценти за този сезон . Играчките, като най-предпочитани детски приятели другари на детето , са поставени на важно място в магазините .

Подаръци на „Точици“

С пазаруването на всяка рокля от пролетната поредица на „Точици“ вашето дете получава , като етикет от вътрешната страна, спомен – лепенка свързваща се анимационен пъзел. Изображението е подбрано характеризирайки излъчването на дрехата и детските вълнения в определената за носене възраст.

Детски рокли за ежедневието

Дамите обичат да се чувстват уникални , страхотно решение на проблема са ежедневните детски рокли. Добър избор е вида с пандели. Материала е от лен и памук с добро качество, а панделките – допълнение са направени по образец на детска рисунка . Разкроението пада волно под талията и позволява свободни и енергични движения. Следващото ни предложение е разновидността с Мики Маус и пола – балерина. Уникалната апликация създава невероятен вид , а пачката от нежни воали и мек тюл продължава наслагващата се шикозност . Тази разновидност може да закупите в червено, жълто и розово. Подходящ за ежедневните нужди и потребности на една малка госпожица се оказват джинсените видове детски рокли с къси ръкави. С шоколадово кафяв цвят , мека материя и дължина спускаща се до коляното, би станала любима на всяка млада госпожица. Направена за безбройни детски забави и танци до безкрай. Не можем да не отдадем заслужено внимание и на смесицата между рокля и гащеризон с пола и колан. Различен дизайн , допълнен с шевици по ръба на полата, джобче в фронталната страна и малко махащи с криле пеперуди сложени на колана. Бледорозовият топ създава лукс . С който и от разновидностите на всекидневни последната колекцията на бранда да преобразите вашата млада дама, няма да бъде грешка.

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Кои са „Точици“?

„Точици“ е фирма производител на актуални детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което един малчоган изпитва нужда. Вече повече от десет години непрестанно ни впечатляват с качествени и елегантни дрехи на достъпни цени. Както всеки нов сезон и тази година новите колекции са подбрани в детски рокли за младите госпожици и официални ансамбли за младите момци .

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Загриженост към децата

Изработени само и единствено в страната , с най-класни оригинални материи и прехласващи багри и бутикови детайли, детски рокли на фирмата са като част от вълшебен свят . Ако възнамерявате да разкрасите роклите с повече детайли, вижте новите ни шапки, очила, чантички и орнаменти за коса, които са пълен унисон с пролетните серии . Прегледайте и новите пролетни серии от дрехи за момчета .

Други наши продукти:

Бебешки рокли

Блузи за момичета

Детски клинове

Бебешки клинове

Долнище за бебета

Детски долнища

Детски блузи

Детски дрехи

Бебешки дрехи

Детски якета

Детски раници

Детски дрехи за момичета

Детски анцузи

Бебешки играчки

Детски пижами

Бебешки бодита

Бебешки комплекти

Детски комплекти

Комплекти за изписване за момче

Комплекти за изписване за момиче

Комплекти за изписване

Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от
детски рокли

Пролетно настроение в актуалните за сезона за детски рокли
Къде ще можем да ги намерим ?
Подаръци на „Точици“
Детски рокли за ежедневието
Кои са „Точици“?
Загриженост към децата

1 Comment

  1. Какво получаваме с интериорен дизайнер? Всички ние желаем красив и функционелен дом, в който да се чувстваме уютно и спокойно, да можем да се отпуснем и наистина да се насладим на спокойна и приятна атмосфера след дълъг работен ден. Интериорният дизайнер трябва да може да изясни намерението си, като има предвид винаги, че декорирането не е външен вид, а гледна точка. Отворени сме за всяккави въпроси, с готовност ще разгледаме всеки ваш проект! (Studio Interio) Интериорен дизайнер!

Leave a Reply